Sync icon always rotating, not doing any changes

After updating to 7.26 sync icon doesn’t stop, the sync icon always rotating while not doing any changes

Hi @ekaterina.sh

Not great to hear about this experience. Could you provide us the logs as per the below article:

and then submit the same via ticket from the page below and we’ll check on this further:

Hi,
I have the same problem. The sync blue icon rotate indefinitely.
The logs are:
[22632][1591948195831][main][info][“PluginHost - Booted for 9th time”]
[22632][1591948195850][main][error][{“name”:“Error”,“message”:“PluginHost exited with code 127”,“stack”:“Error: PluginHost exited with code 127\n at PluginHost.onHostExit (/snap/postman/95/usr/share/Postman/resources/app/node_modules/@postman/app-plugins-host/index.js:100:21)\n at emitTwo (events.js:125:13)\n at ChildProcess.emit (events.js:213:7)\n at Process.ChildProcess._handle.onexit (internal/child_process.js:200:12)”}]
[22632][1591948195851][main][error][{“name”:“Error”,“message”:“Trying to boot plugin host for 10th time”,“stack”:“Error: Trying to boot plugin host for 10th time\n at PluginHost.bootHost (/snap/postman/95/usr/share/Postman/resources/app/node_modules/@postman/app-plugins-host/index.js:23:23)\n at PluginHost.onHostExit (/snap/postman/95/usr/share/Postman/resources/app/node_modules/@postman/app-plugins-host/index.js:101:10)\n at emitTwo (events.js:125:13)\n at ChildProcess.emit (events.js:213:7)\n at Process.ChildProcess._handle.onexit (internal/child_process.js:200:12)”}]

I tried to sign out and sign in again, to uninstall and reinstall the app, it is the same.
I’m on Ubuntu 18.04.3 LTS.

Someone have an idea ?
Thanks

Hi @AmandFZ

Sorry to hear you’re facing issues with the application, Could you please write to us at help@postman.com as mentioned in my above response to help us check this further:

If possible just update the subject of the request with #Community - Sync Icon keeps loading to help us track this issue.

Done, thank you for your help.

1 Like

I have same problem.

Was solved ?

Yes, the issue was resolved after updating the application to the latest version. If you are already on the latest version, could you try to sign-out and sign-in - see if that helps?

Please Note: Signing out may delete all your unsaved data, please take a backup before performing the action.

If the issue persists, please submit a ticket via this link here.